Prey, reboot al seriei anunţat la E3 2016

Autor: Cosmin Aionita | 13.06.2016
Prey, reboot al seriei anunţat la E3 2016

Una dintre surprizele pregătite de Bethesda pentru E3 2016 este noul joc Prey, un reboot complet al seriei pornite de 3D Realms în 2006. De altfel, aceasta nu este prima tentativă a celor de la Bethesda de a revitaliza seria Prey, însă încercarea de a realiza o continuare (Prey 2) în colaborare cu Human Head Studios a fost sortită eşecului, proiectul fiind anulat.

În schimb, noul Prey este realizat de echipa din Austin a celor de la Arkane Studios (realizatorii Dishonored), fiind gândit drept o abordare complet diferită faţă de primul titlu al seriei sau faţă de conceptul din spatele eşuatului Prey 2. Noul joc îşi doreşte să spună o poveste captivantă, condimentată de elemente de horror psihologic.

Acţiunea din Prey va avea loc pe Talos I, o staţie spaţială ce orbitează în jurul Lunii în anul 2032. Aflat în postura cobaiului implicat într-un experiment ce-şi propune alterarea comportamentului uman, eroul jocului trebuie să supravieţuiască unui atac extraterestru asupra staţiei spaţiale. Explorând Talos I, acesta va afla mai multe detalii despre propriul său trecut dar şi despre noile sale abilităţi paranormale.

Prey urmează să fie lansat în cursul anului 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Prey

PreyPrey

Prey

Urmărește Go4Games.ro pe Google News