Prey – secvenţe de gameplay noi de la The Game Awards 2016

Autor: Cosmin Aionita | 05.12.2016
Prey - secvenţe de gameplay noi de la The Game Awards 2016

Cei de la Arkane Studios au fost prezenţi pe scena The Game Awards 2016 nu doar pentru a accepta premiul pentru cel mai bun joc action/adventure al anului (Dishonored 2), ci şi pentru a prezenta un nou trailer pentru Prey, alături de peste 8 minute de gameplay nou.

Cei de la Arkane Studios îşi doresc să spună o poveste captivantă, condimentată de elemente de horror psihologic: acţiunea din Prey va avea loc pe Talos I, o staţie spaţială ce orbitează în jurul Lunii în anul 2032.

Aflat în postura cobaiului implicat într-un experiment ce-şi propune alterarea comportamentului uman, Morgan Yu, personajul central al jocului, trebuie să supravieţuiască haosului ce se instaurează odată ce o formă de viaţă extraterestră (Typhon) reuşeşte să evadeze din mediul izolat unde era studiată. Explorând Talos I, acesta va afla mai multe detalii despre propriul său trecut dar şi despre noile sale abilităţi paranormale.

Prey este realizat folosind motorul grafic CryEngine şi urmează să fie lansat în primăvara lui 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Prey

Urmărește Go4Games.ro pe Google News