Primele secvențe de gameplay din reboot-ul seriei Saints Row

Autor: Cosmin Aionita | 13.10.2021
Primele secvențe de gameplay din reboot-ul seriei Saints Row
Foto: Deep Silver

Colegii de la Game Informer, cu acordul publisher-ului Deep Silver, au publicat în jur de două minute de gameplay dintr-o versiune preliminară a viitorului joc Saints Row, dezvăluit în vara acestui an la Gamescom 2021.

Noul Saints Row se dorește a fi un reboot complet pentru serie, precum și un așa-zis origin story pentru gruparea Saints. Vom avea parte de o distribuție complet nouă, formată din Neenah, Eli și Kevin, conduși “în luptă” de lidera The Boss, iar jucătorii vor putea vor putea experimenta noutățile de gameplay din viitorul Saints Row alături de aceste personaje. De asemenea, și aspectul eroilor controlați va putea fi personalizat, aceștia putând fi mai apoi folosiți și în componenta multiplayer co-op a jocului.

Acțiunea se va desfășura într-un oraș nou: Santo Ileso, locul unde afacerile fac casă bună cu ilegalitățile, numai bun pentru a porni un nou imperiu al crimei. Orașul va fi împărțit în nouă districte, iar producătorii promit că va reprezenta cel mai cuprinzător mediu de joc inclus în titlurile seriei până acum.

Noul Saints Row este așteptat pe 25 februarie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (Epic Games Store).

Sursa: Game Informer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News