Primele secvențe din serialul animat Arcane, realizat pe baza universului League of Legends

Autor: Cosmin Aionita | 16.06.2021
Primele secvențe din serialul animat Arcane, realizat pe baza universului League of Legends
Foto: Riot Games

În cadrul evenimentului Netflix Geeked Week, Riot Games a dezvăluit în premieră un scurtmetraj din viitorul serial de animație Arcane, ce urmează să se lanseze pe Netflix în toamna acestui an. Clipul surprinde un moment tulburător din copilăria lui Jinx și confirmă teoriile fanilor legate de relația ei cu VI.

De asemenea, Christian Linke și Alex Yee, co-creatorii Arcane, povestesc într-un videoclip de tip Dev-Diary despre cum a luat naștere Arcane și oferă mai multe informații despre viitorul seriei, sugerând chiar posibile continuări din vastul univers League of Legends.

Christian Linke, producătorul executiv al serialului Arcane, a declarat:

Jinx și Vi sunt două personaje la care eu și Alex am lucrat, încă de la crearea lor, în urmă cu zece ani, și încă de pe atunci ne-am dat seama că sunt cu adevărat speciale. Întotdeauna au fost preferatele fanilor, iar atunci când ne-am apucat de acest serial și a trebuit să ne gândim la ce personaje am vrea cu adevărat să explorăm în profunzime, a fost evident pentru noi.

La rândul său, Alex Yee, co-creator al serialului Arcane, a adăugat:

Vom explora pe îndelete poveștile, relațiile și conflictele tuturor acestor personaje și vom afla cum arată viețile lor, ce i-a făcut să devină ceea ce sunt astăzi – iar pentru cei care nu sunt familiarizați cu jocul nostru, vrem să le arătăm de ce am rămas cu ele de peste un deceniu și de ce le iubim atât de mult.

Lumea din Runeterra este atât de vastă, cu atât de multe facțiuni și campioni care freamătă de viață. Aceasta este doar o mică porțiune și începutul tuturor oportunităților de povestire la care lucrăm la Riot.

Seria animată Arcane este dezvoltată și produsă de Riot Games, în parteneriat cu Fortiche Productions, și urmează să aibă premiera mondială pe Netflix în toamna acestui an.

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News