Problemele tehnice din AC Odyssey au împiedicat desfăşurarea primului eveniment live

Autor: Cosmin Aionita | 19.10.2018
Problemele tehnice din AC Odyssey au împiedicat desfăşurarea primului eveniment live

Înainte de apariţia lui Assassin’s Creed Odyssey, Ubisoft a promis că, la scurt timp după lansare, jocul ar urma să primească tot felul de update-uri de conţinut şi live event-uri periodice pentru a menţine viu interesul jucătorilor. Primul dintre acestea urma să sosească chiar săptămâna aceasta, când jucătorii ce atinseseră deja level 30 ar fi avut ocazia să-l întâlnească pe Damais the Indifferent, un mercenar de nivel Epic.

Din păcate, confruntarea cu Damais the Indifferent nu va mai avea loc, Ubisoft luând decizia de a anula acest event in-game din cauza unor dificultăţi tehnice de ultimă ora. De altfel, publisher-ul abia a lansat un nou patch pentru Asssassin’s Creed Odyssey, aducând jocul la versiunea 1.05 şi rezolvându-i astfel unele dintre problemele de stabilitate.

Chiar dacă întâlnirea cu mercenarul de nivel Epic planificată pentru săptămâna această nu a mai avut loc, Ubisoft a promis ca incidentele de acest fel nu se vor mai repeta, live event-urile in-game urmând să se desfăşoare conform planului începând de săptămâna viitoare, când, de pe 23 octombrie, o corabie de nivel epic îşi va face apariţia în Marea Egee din joc.

Totuşi, chiar şi neluând în calcul aceste event-uri săptămânale, Assassin’s Creed Odyssey se dovedeşte a fi un joc extrem de bogat în conţinut, doar parcurgerea firului principal al poveştii oferind aproximativ 50 de ore de gameplay.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News