Producătorul japonez Honda și-a construit propriul metavers în Fortnite. Cum puteți juca cea mai recentă hartă din Hondaverse

Autor: Cosmin Aionita | 30.01.2024
Producătorul japonez Honda și-a construit propriul metavers în Fortnite. Cum puteți juca cea mai recentă hartă din Hondaverse
Foto: IGN

Pe lângă prezența sa în nenumărate țări, producătorul auto-moto Honda, ca multe alte companii de asemenea dimensiuni, nu își permite să lipsească din spațiul virtual. Astfel, corporația japoneză Honda a investit pentru crearea Hondaverse, un univers virtual dedicat jucătorilor de Fortnite, construit chiar cu ajutorul modului de creație inclus în jocul celor de la Epic Games. Hondaverse a debutat în vara lui 2022, cu prima hartă Honda HR-V Parkour, iar acum include mai multe astfel de niveluri inspirate din produsele oferite de Honda.

Pe lângă prima hartă amintită mai devreme, Hondaverse-ul din Fortnite include acum Honda Hub, porțiunea sa centrală; Pilot TrailSport: Treehouse Tycoon, unde jucătorii trebuie să se concentreze pe upgrade-ul propriei case virtuale; CR-V Labyrinth, în care vă puteți întrece pe parcursul a cinci biomuri unice; dar și noul Prologue Electric Dash, în cadrul căruia jucătorii se întrec alunecând pe șine, zburând și executând manevre de platforming printr-un mediu de joc futurist. Puteți accesa harta Prologue Electric Dash utilizând codul de hartă Fortnite 1468-3259-1933.

Honda Fortnite
Foto: IGN

Pentru dezvoltarea și finisarea Hondaverse-ului, producătorul japonez a colaborat cu experții de la Beyond Creative, specializați în crearea de hărți pentru Fortnite. Streameri populari precum ypherPK, iitzTimmy, Sommerset sau NickEh30 au contribuit în mod creativ la crearea acestor hărți, jucându-le și completându-le apoi live alături de comunitățile lor.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News