Project Morpheus în acţiune: realitatea virtuală, mai aproape ca niciodată

| 06.05.2014
Project Morpheus în acţiune: realitatea virtuală, mai aproape ca niciodată

Vizitatorii evenimentului Silicon Valley Virtual Reality, desfăşurat în California, Statele Unite ale Americii, au avut ocazia să încerce pe propria piele noul Project Morpheus, alternativa celor de la Sony în ceea ce priveşte headset-urile destinate realităţii virtuale.

Mai jos puteţi viziona o filmare de la acest eveniment, Project Morpheus fiind testat prin intermediul unei demonstraţii tehnologice, în care mişcările mâinilor sunt realizate cu ajutorul controllerelor PlayStation Move.

Aflat încă în stadiul de prototip, Project Morpheus foloseşte un panel LCD cu diagonala de 5″, cu unghi de vedere de 90º şi rezoluţie 1920×1080 (960×1080 pentru fiecare ochi), senzori de mişcare (accelerometru şi giroscop), şi beneficiază de posibilitatea de a reda sunet 3D.

Project Morpheus a fost proiectat pentru a funcţiona alături de consola PlayStation 4 şi camera sa video PlayStation Camera, cu ajutorul căreia se va îmbunătăţi procesul de detectare a mişcărilor. De asemenea, pentru rezultate şi mai bune, Project Morpheus va putea fi folosit în tandem alături de controller-ul DualShock 4 sau PlayStation Move, ambele fiind dotate cu tehnologie suplimentară de tracking.

Project Morpheus

Urmărește Go4Games.ro pe Google News