Ratchet and Clank: Nexus anunţat oficial

| 11.07.2013
Ratchet and Clank: Nexus anunţat oficial

După ce au surprins anunţând Sunset Overdrive drept titlu exclusiv pentru viitoarea consolă Xbox One, iată că Insomniac Games revin la relaţia de colaborare cu Sony, confirmând că lucrează la un nou titlu al seriei Ratchet and Clank. Este vorba de Ratchet and Clank: Nexus (Into the Nexus pentru piaţa americană).

Ratchet and Clank: Nexus este o reîntoarcere la gameplay-ul clasic al seriei, cu elemente de platforming, puzzle-uri şi porţiuni de shooting, asortate cu o doză sănătoasă de umor. Povestea a fost concepută drept un epilog al trilogiei precedente Ratchet and Clank (Tools of Destruction, Quest for Booty, A Crack in Time). Mai mult, de noul joc se va ocupa Brian llgeier, acelaşi director de creaţie din spatele titlurilor amintite mai sus.

Ratchet and Clank: Nexus va aduce un nou ingredient principal: gravitaţia. Vor exista zone de joc cu gravitaţie zero, armele au fost concepute pentru a manipula legile gravitaţie, iar puzzle-urile din joc vor fi bazate pe acest element.

Ratchet and Clank: Nexus va fi lansat în cursul sărbătorilor de iarnă din 2013, exclusiv pentru PlayStation 3, şi va putea fi achiziţionat retail sau digital prin intermediul PSN, la preţul de doar 29,99$/€.

Ratchet and Clank Nexus

Urmărește Go4Games.ro pe Google News