Ratchet & Clank – demonstraţie de gameplay şi dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 11.12.2015
Ratchet & Clank – demonstraţie de gameplay şi dată de lansare

Ştiam deja de ceva vreme că filmul de animaţie Ratchet & Clank urmează să aibă premiera în Statele Unite pe 29 aprilie 2016. De asemenea, ştiam că studioul Insomniac Games lucrează la un joc omonim, un soi de reimaginare a primului titlu din acestă simpatică serie.

Ce nu ştiam încă era data exactă de lansare a acestui joc, programat pentru “primăvara anului viitor”. Acest neajuns a fost corectat pe scena PlayStation Experience 2015, unde, pe lângă anunţul conform căruia jocul Ratchet & Clank va fi lansat pe 12 aprilie 2016, a fost dezvăluită şi o nouă demonastraţie de gameplay, acompaniată de câteva secvenţe din film.

Noul Ratchet & Clank nu va fi doar un simplu remaster: va beneficia de un aspect grafic cât se poate de modern, capabil să rivalizeze filmele de animaţie CGI actuale şi de o sumedenie de modificări şi noutăţi faţă de primul joc al seriei: noi niveluri, noi planete, noi boşi, un arsenal aproape complet refăcut, precum şi secţiuni noi de joc alături de simpaticul robot Clank.

Cât despre film, nume importante se vor regăsi pe afişul acestuia: Paul Giamatti îl va interpreta pe Chairman Drek, John Goodman pe Grimroth (mentorul mecanic al lui Ratchet), Bella Thorne îşi va oferi vocea pentru Galactic Ranger Cora, în timp ce Rosario Dawson o va interpreta pe Elaris (Galactic Ranger support team). Nu în ultimul rând, ca apariţie-surpriză, nimeni altul decât Sylvester Stallone îi va da viaţă lui Victor Von Ion (locotenentul malefic al lui Chairman Drek).

Noul joc Ratchet & Clank va fi lansat pe 12 aprilie 2016, exclusiv pentru PlayStation 4. Filmul Ratchet & Clank va avea premiera pe 29 aprilie 2016.

Ratchet and Clank

Urmărește Go4Games.ro pe Google News