Ratchet & Clank – primul trailer şi imagini din jocul aşteptat în 2016

Autor: Cosmin Aionita | 11.06.2015
Ratchet & Clank – primul trailer şi imagini din jocul aşteptat în 2016

În primăvara anului viitor, Sony are de gând să lanseze un film de animaţie bazat pe universul Ratchet & Clank, care, la rândul său, va fi acompaniat de un nou joc al seriei. Jocul, denumit simplu Ratchet & Clank, va avea la bază evenimentele din film şi va fi o reimaginare a primului titlu din această serie.

Nu vă aşteptaţi însă la un simplu remaster: noul Ratchet & Clank va beneficia de un aspect grafic cât se poate de modern, capabil sa rivalizeze filmele de animaţie CGI actuale. De producţia jocului sunt responsabili din nou veteranii de la Insomniac Games, aceştia promiţând că noul Ratchet & Clank va oferi o sumedenie de modificări şi noutăţi faţă de primul joc al seriei: noi niveluri, noi planete, noi boşi, un arsenal aproape complet refăcut, precum şi secţiuni noi de joc alături de simpaticul robot Clank.

Pe lângă primul trailer oficial, pe care îl puteţi admira mai sus, în continuare aveţi ocazia de a admira primele secvenţe de gameplay din noul Ratchet & Clank, precum şi primele imagini din acest joc.

Noul joc Ratchet & Clank va fi lansat în primăvara lui 2016, exclusiv pentru PlayStation 4, alături de filmul cu acelaşi nume. Premiera filmului Ratchet & Clank va avea loc pe 29 aprilie 2016.

Ratchet & Clank

Ratchet & ClankRatchet & Clank

Ratchet & ClankRatchet & Clank

Urmărește Go4Games.ro pe Google News