Ratchet & Clank: filmul şi jocul au fost amânate până în 2016

Autor: Cosmin Aionita | 14.05.2015
Ratchet & Clank: filmul şi jocul au fost amânate până în 2016

La E3 2014, Sony a confirmat că va adapta universul Ratchet & Clank pentru un film animat de lung metraj, a cărui lansare, la acea vreme, era programată pentru 2015. De asemenea, cu ocazia acestui anunţ, a fost dezvăluit şi faptul că studioul Insomniac Games lurează la un nou joc Ratchet & Clank pentru PlayStation 4, o reimaginare a primului titlu din serie, ce ar fi trebuit să complementeze povestea din film.

Din acel moment, atât veştile despre film, cât şi noutăţile despre joc au întarziat să-şi mai facă apariţia, indicând că duoul media Ratchet & Clank nu va mai vedea lumina zilei în 2015. Iată că acest lucru a fost confirmat oficial şi de Sony, filmul şi jocul Ratchet & Clank fiind aşteptate acum în primăvara anului viitor.

Ratchet & Clank

Astfel, filmul Ratchet & Clank va fi lansat în cinematografele din Statele Unite ale Americii pe 29 aprilie 2016, de distribuţia acestuia urmând să se ocupe compania Focus Features. De asemenea, nume importante se vor regăsi pe afişul filmului: Paul Giamatti îl va interpreta pe Chairman Drek, John Goodman pe Grimroth (mentorul mecanic al lui Ratchet), Bella Thorne îşi va oferi vocea pentru Galactic Ranger Cora, în timp ce Rosario Dawson o va interpreta pe Elaris (Galactic Ranger support team). Nu în ultimul rând, ca apariţie-surpriza, nimeni altul decât Sylvester Stallone îi va da viaţă lui Victor Von Ion (locotenentul malefic al lui Chairman Drek).

Pe lângă aceşti actori faimoşi, filmul Ratchet & Clank va beneficia de vocile actorilor din jocuri pentru personajele principale: Ratchet, Clank, Nefarious şi, bineînţeles, nelipsitul Captain Qwark. T.J. Fixman, autorul scenariilor celor mai recente jocuri ale seriei Ratchet & Clank, se va ocupa şi de scenariul filmului.

Ratchet & Clank

De asemenea, noul joc Ratchet & Clank pregătit de Insomniac Games a fost la rândul său amânat, urmând să fie lansat în primăvara lui 2016, exclusiv pentru PlayStation 4. Jocul va duce povestea din film şi mai departe, în el urmând să-şi facă apariţia atât locaţii clasice din seria Ratchet & Clank (cum ar fi Metropolis), cât şi niveluri complet noi. Selecţia de arme trăznite va fi mai bogată ca niciodată, iar grafica promite să se ridice la nivelul impus de alte jocuri pentru PlayStation 4. Insomniac Games a promis că, în curând, va dezvălui mai multe detalii despre joc.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News