Red Dead Redemption 2 îşi depăşeşte predecesorul. Componenta online soseşte la sfârşitul lunii

Autor: Cosmin Aionita | 09.11.2018
Red Dead Redemption 2 îşi depăşeşte predecesorul. Componenta online soseşte la sfârşitul lunii

Prin intermediul celui mai recent raport financiar al companiei, cei de la Take-Two Interactive au confirmat că Red Dead Redemption 2 a depăşit deja vânzările primului titlu din serie, cei de la Rockstar Games (subsidiar al Take-Two) livrând către magazine şi clienţi nu mai puţin de 17 milioane de exemplare ale jocului. De altfel, jocul celor de la Rockstar Games a înregistrat cel mai bun weekend de debut din istoria entertainment-ului, cu încasări de peste 725 milioane de dolari în doar primele trei zile de la apariţie.

De asemenea, Strauss Zelnick, CEO al Take-Two Interactive, a dezvăluit şi că Red Dead Online, componenta multiplayer din Red Dead Redemption 2, urmează să-şi facă apariţia spre sfârşitul acestei luni, mai întâi in variantă beta publică, aşa cum fusese, de altfel, promis iniţial.

Red Dead Online promite să îmbine elemente ale modurilor multiplayer din primul titlu al seriei, cu porţiuni narative şi gameplay competitiv şi cooperativ, fundaţia fiind reprezentată de mecanicile din Red Dead Redemption 2. Astfel, Red Dead Online va fi putea abordat fie de unul singur, fie alături de prieteni, numeroase update-uri urmând să fie lansate pentru a îmbogăţi şi, dacă va fi cazul, corecta experienţa de joc.

Accesul la componenta Red Dead Online va fi gratuit pentru orice posesor de Red Dead Redemption 2 pentru PlayStation 4 sau Xbox One. Red Dead Redemption 2 este disponibil acum.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News