Red Dead Redemption 2 spulberă concurenţa, înregistrând cea mai profitabilă lansare din 2018

Autor: Cosmin Aionita | 02.11.2018
Red Dead Redemption 2 spulberă concurenţa, înregistrând cea mai profitabilă lansare din 2018

Rockstar Games pare că nu se mai satură din doborât tot felul de recorduri. După ce Grand Theft Auto V a devenit cel mai de succes produs de divertisment din toate timpurile, proaspăt lansatul Red Dead Redemption 2 se bucură de cele mai mari încasări din istoria entertainment-ului, după primul său weekend pe piaţă, depăşind chiar şi cel mai recent film al seriei Avengers (Infinity War).

Astfel, cu încasări de peste 725 de milioane de dolari la nivel mondial în primele sale trei zile pe piaţă, Red Dead Redemption 2 s-a plasat pe un confortabil loc secund în topul veniturilor realizate într-un interval similar, fiind depăşit doar de Grand Theft Auto V (tot o creaţie a celor de la Rockstar), care a generat încasări de peste 1 miliard de dolari în momentul lansării sale din 2013. Totuşi, Red Dead Redemption 2 deţine recordul celui mai bun weekend de debut, GTA V fiind lansat într-o zi de marţi.

De asememea, Sony Interactive Entertainment a confirmat că Red Dead Redemption 2 a impus noi recorduri pe PlayStation Network, devenind jocul cu cele mai multe precomenzi şi cele mai bune vânzări (atât în ziua lansării, cât şi în primul weekend) din istoria PlayStation Store.

Evident, Red Dead Redemption 2 s-a bucurat astfel de cea mai bună lansare a oricărui produs de entertainment din anului 2018, jocul celor de la Rockstar Games fiind disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News