Reduceri de iarnă pe GOG. Jocul Shadow Tactics, Blades of the Shogun, oferit gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 14.12.2021
Reduceri de iarnă pe GOG. Jocul Shadow Tactics, Blades of the Shogun, oferit gratuit

S-a dat startul perioadei de reduceri de iarnă pe GOG (Good Old Games), magazinul celor de la CD Projekt specializat în comercializarea de jocuri video DRM-free (fără protecție la copiere).

Cei de la GOG se laudă cu peste 3500 de jocuri oferite la prețuri promoționale, în cazurile unora dintre acestea, reducerile fiind de peste 90% din prețul inițial. Și, spre deosebire de alte sisteme de distribuție digitală specializate pe jocuri pentru PC, GOG oferă atât titluri clasice, old school, adaptate pentru a funcționa pe sistemele moderne, cât și apariții recente, toate disponibile în format DRM-free.

Vă recomandăm să aruncați o privire asupra întregului catalog oferit de GOG: multe dintre reduceri nu sunt afișate pe prima pagină și s-ar putea să găsiți și alte jocuri (sau colecții întregi!) care să vă facă cu ochiul, la prețuri reduse semnificativ.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun, joc gratuit

Cu ocazia campaniei de reduceri de iarnă, Good Old Games vă oferă și un joc gratuit: Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Pentru a-l putea obține, trebuie să vă înscrieți la newsletter-ul celor de la GOG și să faceți click pe banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

shadow tactics gratuit

Jocul Shadow Tactics: Blades of the Shogun poate fi revendicat gratuit pentru următoarele 27 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News