Reduceri de iarnă pe Steam: prețuri reduse la mii de jocuri pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 23.12.2021
Reduceri de iarnă pe Steam: prețuri reduse la mii de jocuri pentru PC
Foto: Steam

În pragul sărbătorilor, Valve a dat startul perioadei de reduceri de iarnă pe Steam, numeroase jocuri fiind oferite la prețuri (mult) mai mici până pe 5 ianuarie 2022.

Pe prima pagină a Steam, printre jocurile aflate la reducere, puteți regăsi titluri precum New World, Deathloop, Nioh 2, Hades, Days Gone, Star Wars Jedi: Fallen Order, Dark Souls III sau The Witcher III: Wild Hunt la prețuri reduse cu până la 88%.

Vă recomandăm să explorați astfel întregul catalog oferit de Steam: multe reduceri nu sunt afișate pe prima pagină și s-ar putea să găsiți și alte jocuri (sau colecții întregi!) care să vă facă cu ochiul, la prețuri reduse semnificativ.

Nu lipsesc jocurile românești de pe Steam

Din campania de reduceri de iarnă de pe Steam nu lipsesc nici jocurile “made in România”.

Spre exemplu, jocul de aventură point and click Gibbous – A Cthulhu Adventure, realizat de studioul Stuck in Attic din Târgu Mureș, poate fi achiziționat cu o reducere de 80%, la prețul de numai 3,99€.

De asemenea, Gray Dawn, thriller-ul cu teme religioase produs de Interactive Stone, poate fi achiziționat acum de pe Steam pentru numai 3,35€, cu o reducere de 80% față de prețul său complet.

De asemenea, recentul Unbound: Worlds Apart, platformerul cu elemente de puzzle dezvoltat de studioul bucureștean Alien Pixel, este disponibil pentru numai 13,99€, cu o reducere de 30% față de prețul său de bază.

Nu în ultimul rând, first person shooter-ul PositronX, dezvoltat de studioul Scorpius Games (acum parte a Amber), este disponibil pentru numai 9,99€, cu o reducere de 50% față de prețul inițial.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News