Regizorul remake-ului Splinter Cell părăsește Ubisoft

Autor: Cosmin Aionita | 18.10.2022
Regizorul remake-ului Splinter Cell părăsește Ubisoft
Foto: Ubisoft

David Grivel, persoana desemnată pentru poziția de regizor (game director) al viitorului remake Splinter Cell, a ales să părăsească Ubisoft.

Mișcarea a fost anunțată chiar de Grivel prin intermediul unei postări pe Linkedln, fără a explica însă motivul pentru care a ales să părăsească Ubisoft după 11 ani alături de companie:

Cu mai mult de 11 ani la Ubisoft, a venit timpul pentru o nouă aventură. 11 ani reprezintă o perioadă lungă, cvasi-imposibil de rezumat printr-o singură postare, dar trebuie să recunosc că am fost norocos. Norocos să pot lucra cu atâția oameni minunați în toți acești ani. Mi-am făcut atât de mulți prieteni… Cât despre ce reprezintă noua aventură? Fiți pe fază.

Grivel nu a intrat în detalii despre noua sa „aventură” și nici nu a menționat cine va prelua proiectul remake-ului Splinter Cell în cadrul studioului Ubisoft Toronto.

Remake-ul Splinter Cell este produs de studioul Ubisoft din Toronto

Proiectul acestui remake a fost anunțat acum aproape un an, urmând să fie dezvoltat de studioul Ubisoft Toronto, responsabil și pentru Far Cry 6, cu ajutorul motorului grafic Snowdrop.

Ubisoft nu a prezentat încă imagini sau secvențe din acest remake, un recent anunț de angajare dezvăluind însă că scenariul jocului va fi rescris într-o manieră mai modernă, adaptată pentru publicul din ziua de azi.

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News