Remake-ul Resident Evil 3 apare pe PlayStation Network

Autor: Cosmin Aionita | 04.12.2019
Remake-ul Resident Evil 3 apare pe PlayStation Network

Gamestat, un serviciu care urmăreşte îndeaproape noile adăugiri din baza de date a PlayStation Store / PlayStation Network, a scos la iveală imaginile de mai jos, care indică faptul că publisher-ul Capcom este pe cale să dezvăluie un remake complet pentru Resident Evil 3 (Biohazard 3 în Japonia).

Resident Evil 3

Ar fi un pas logic, după ce şi primul titlu al seriei, precum şi Resident Evil 2 au beneficiat de acest tratament de “întinerire”. Remake-ul Resident Evil 2 a fost lansat chiar la începutul acestui an, bucurându-se de aprecieri, atât în rândurile fanilor, cât şi din partea presei de specialitate.

Cel mai probabil, noua versiune de Resident Evil 3 va fi anunţată în cadrul ceremoniei The Game Awards 2019, ce va avea loc pe 13 decembrie 2019, începând cu 3:30 dimineaţa (ora României) şi va putea fi urmărită chiar aici, pe Go4games.

Resident Evil 3: Nemesis a fost lansat iniţial în 1999, pe consolele PlayStation, fiind ulterior portat şi pentru SEGA Dreamcast, Nintendo GameCube, dar şi pentru PC. Jucătorii aveau posibilitatea de a intra în pielea eroinei Jill Valentine, în încercarea de a scăpa dintr-un oraş afectat de o armă biologică, în timp ce o creatura mutantă numită Nemesis o urmăreşte la fiecare pas.

Resident Evil 3Resident Evil 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News