Remaster Alan Wake și Final Fantasy VII Remake sosesc pe Epic Games Store?

Autor: Cosmin Aionita | 21.06.2021
Remaster Alan Wake și Final Fantasy VII Remake sosesc pe Epic Games Store?
Foto: Remedy Entertainment

EpicData, un site capabil să analizeze baza de date a Epic Games Store, a indicat apariția unui nou proiect, un presupus remaster al jocului Alan Wake de la Remedy Entertainment. Titlul a fost lansat inițial în 2010, în exclusivitate pentru Xbox 360, și, deși s-a bucurat de aprecierea criticilor, nu a avut un succes comercial pe măsura așteptărilor.

Doi ani mai târziu, în 2012, Alan Wake a fost lansat și pe PC. În timp ce Microsoft, publisher-ul ediției inițiale a jocului, nu s-a mai arătat interesat de o continuare, numeroase zvonuri au apărut de-a lungul timpului referitoare la un eventual Alan Wake 2. Cele mai recente au apărut atunci când Epic Games a anunțat că va finanța și publica următorul joc major realizat de Remedy Entertainment.

De altfel, și cel mai recent titlu realizat de finlandezii de la Remedy Entertainment – third person shooter-ul Control – a beneficiat de o perioadă de exclusivitate pe Epic Games Store, înainte să fie disponibil și pe Steam. Astfel, un eventual remaster pentru Alan Wake lansată prin Epic Games Store, urmată de mult așteptata continuare, nu ar reprezenta o ipoteză tocmai greu de crezut.

Și Final Fantasy VII Remake pentru PC apare în baza de date Epic Games Store

Un alt titlu prezent în bazele de date ale Epic Games Store, conform indicațiilor venite de la EpicData, este și varianta pentru PC a excelentului JRPG Final Fantasy VII Remake. În dreptul dezvoltatorului este trecut numele celor de la Square Enix, o eventuală versiune pentru PC fiind plauzibilă, având în vedere că a trecut mai bine de un an de la apariția ediției pentru PS4.

Final Fantasy VII Remake și-a făcut apariția în primăvara anului trecut, în exclusivitate pentru PlayStation 4, iar o versiune retușată și adăugită – Final Fantasy VII Remake Intergrade – tocmai a fost lansată pentru PlayStation 5. Square Enix nu a confirmat încă lansarea jocului și pentru PC sau vreo altă platformă.

Sursa: VG247, VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News