Remedy și Rockstar Games vor colabora pentru realizarea unui remake Max Payne

Autor: Cosmin Aionita | 07.04.2022
Remedy și Rockstar Games vor colabora pentru realizarea unui remake Max Payne
Foto: Rockstar Games

Remedy Entertainment, studioul care a creat seria Max Payne, al thriller-ului Alan Wake, dar și al recentului Control, a anunțat că a ajuns la un acord cu Rockstar Games pentru a realiza un remake al primelor două jocuri Max Payne.

Astfel, Max Payne și Max Payne 2: The Fall of Max Payne vor fi recreate sub forma unui singur titlu pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC cu ajutorul motorului grafic proprietar Northlight Engine (folosit și pentru Control, dar și pentru viitorul Alan Wake II).

Bugetul acestei remake va fi asigurat de către Rockstar Games și va fi la nivelul unei producții AAA tipice pentru Remedy Entertainment. După lansare, odată ce Rockstar Games își va fi acoperit costurile legate de producție, marketing, distribuție și publicare, Remedy Entertainment va încasa, la rândul său, redevențe de pe urma vânzării jocului.

Proiectul remake-ului primelor doua jocuri din seria Max Payne se află momentan în faza conceptuală, Remedy Entertainment concentrându-se pe Alan Wake II, joc așteptat în 2023.

Sursa: Remedy Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News