Resident Evil 7: Banned Footage, Vol. 1 DLC, disponibil începând de azi

Autor: Cosmin Aionita | 31.01.2017
Resident Evil 7: Banned Footage, Vol. 1 DLC, disponibil începând de azi

Capcom a anunţat că Banned Footage, Vol. 1, primul pachet de conţinut suplimentar pentru Resident Evil 7: Biohazard, este disponibil începând de astăzi pentru utilizatorii de PlayStation 4, prin intermediul PlayStation Store, la un preţ de 45 lei. Banned Footage Vol. 1 oferă următoarele:

Bedroom: casetă video suplimentară în care va trebui să evadezi dintr-o camera încuiată fără să fii detectat de Marguerite Baker.
Nightmare: caseta video suplimentară în care trebuie să înfrunţi valuri de inamici şi să foloseşti sistemul de crafting pentru a crea item-urile necesare pentru a rămâne în viaţă până în zori.
Ethan Must Die: mod de joc suplimentar extrem de dificil separat de casetele video şi povestea principală. (nu oferă suport pentru PlayStation VR)

Utilizatorii de PlayStation 4 urmează să primească cel de-al doilea pachet DLC pentru Resident Evil 7 – Banned Footage, Vol. 2 – pe 14 februarie, la un preţ recomandat de vânzare echivalent cu 11,99£ / 14,99€ / 14,99$. Acesta va oferi următoarele:

21: casetă video suplimentară în care trebuie să suprevieţuieşti unui joc mortal gândit de Lucas Baker.
Daughters: casetă video suplimentară ce va prezenta momente din viaţa familiei Baker dinainte de evenimentele tragice din povestea principală a jocului.
Jack’s 55th Birthday: mod de joc suplimentar cu accente comice, separat de povestea principală, în care trebuie să-l hrăneşti pe Jack Baker cu cât mai multă mâncare într-o perioadă de timp limitată. (nu va oferi suport pentru PlayStation VR)

Cele două pachete DLC – Banned Footage, Vol. 1 şi Vol. 2 – vor fi disponibile pe PC şi Xbox One începând cu 21 februarie 2017.

Alternativ, atât Banned Footage, Vol. 1, Banned Footage, Vol. 2, cât şi un viitor capitol suplimentar al poveştii sunt incluse în Season Pass-ul pentru Resident Evil 7, ce poate fi achiziţionat în schimbul a 135 lei (PlayStation Store) sau 29,99€ (Steam).

În plus, Capcom a anunţat că pregăteşte încă un pachet de conţinut suplimentar, ce va fi oferit, în primăvara acestui an, în mod gratuit pentru toţi deţinătorii jocului Resident Evil 7: Biohazard. Noul episod va fi numit Not a Hero şi va oferi o poveste nouă, separată de evenimentele ce au loc în campania iniţială.

Resident Evil 7: Biohazard este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News