Resident Evil 7: Biohazard – detalii şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 25.11.2016
Resident Evil 7: Biohazard - detalii şi imagini noi

Capcom a oferit noi informaţii de ordin tehnic legate de viitorul Resident Evil 7: Biohazard, alături de noi imagini din joc, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos.

Astfel, versiunile pentru PlayStation 4 si Xbox One vor oferi o experienţă de joc tradiţională, fiind totuşi aleasă perspectiva first person pentru a oferi un sentiment de frică cât mai pronunţat. Motorul grafic folosit – RE Engine – va oferi o fidelitate vizuală sporită, până şi particulele de praf din aer urmând să fie reproduse în Resident Evil 7.

De asemenea, versiunea pentru PlayStation 4 a jocului va putea fi jucată în întregime cu ajutorul headset-ului de realitate virtuală PlayStation VR, unele elemente grafice fiind îmbunătăţite dacă se va folosi o consolă PlayStation 4 Pro.

Şi pentru că a venit vorba de PlayStation 4 Pro, Resident Evil 7 va oferi suport 4K pentru această consolă, precum şi pentru tehnologia HDR (High Dynamic Range). De suport HDR va beneficia şi versiunea pentru consola Xbox One S.

Ca de obicei, ediţia pentru PC a jocului Resident Evil 7 va oferi suport pentru cea mai largă gamă de opţiuni, pornind de la HDR şi ajungând la rezoluţii de până la 4K (3840 x 2160). Nu în ultimul rând, versiunea pentru PC va fi disponibilă atât prin Steam, cât şi prin intermediul Windows Store (Windows 10), pentru aceasta din urmă fiind promise salvări cross-platform cu versiunea pentru Xbox One a jocului.

Acţiunea din Resident Evil 7: Biohazard se va desfăşura după cel de-al şaselea joc al seriei, în zilele noastre, într-un conac aflat în paragină, lângă o plantaţie din America rurală. Evident, jucătorii vor fi nevoiţi să exploreze respectivul conac şi să supravieţuiasca ororilor pe care le ascunde acel loc uitat de Dumnezeu.

Resident Evil 7: Biohazard va fi lansat pe 24 ianuarie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Resident Evil 7 Biohazard

Resident Evil 7 BiohazardResident Evil 7 Biohazard

Resident Evil 7 BiohazardResident Evil 7 Biohazard

Urmărește Go4Games.ro pe Google News