Resident Evil 7: Biohazard – trailer, imagini şi update pentru demo

Autor: Cosmin Aionita | 06.12.2016
Resident Evil 7: Biohazard - trailer, imagini şi update pentru demo

Resident Evil 7: Biohazard este programat pentru lansare chiar la sfârşitul lunii viitoare, jocul celor de la Capcom fiind din nou prezent pe scena celor de la Sony, de această dată la PlayStation Experience 2016. A fost prezentat un trailer nou, pe care îl puteţi viziona în continuare. De asemenea, mai jos puteţi admira noi imagini din Resident Evil 7.

Versiunea demo prezentă pe PlayStation Store a primit un update final, care, pe lângă noile opţiuni de gameplay, adaugă şi suport pentru PlayStation VR. De asemenea, demo-ul Resident Evil 7, în forma sa completă şi finală, va fi disponibil şi pentru Xbox One, începând de pe 9 decembrie, precum şi pentru PC (Steam), de pe 19 decembrie.

Acţiunea din Resident Evil 7: Biohazard se va desfăşura după cel de-al şaselea joc al seriei, în zilele noastre, într-un conac aflat în paragină, lângă o plantaţie din America rurală. Eroul principal va fi Ethan Winters, care, în încercarea de a-şi găsi nevasta, ajunge în acest loc uitat de Dumnezeu.

Resident Evil 7: Biohazard va fi lansat pe 24 ianuarie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam şi Windows 10).

Resident Evil 7

Resident Evil 7Resident Evil 7

Urmărește Go4Games.ro pe Google News