Resident Evil 7 – nou trailer şi demo gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 19.09.2016
Resident Evil 7 - nou trailer şi demo gratuit

Cu ocazia Tokyo Games Show 2016, Capcom a venit cu o sumedenie de noutăţi legate de foarte aşteptatul Resident Evil 7: Biohazard. Astfel, japonezii au confirmat faptul că jocul va oferi suport pentru noua consolă PlayStation 4 Pro, iar versiunea demo Resident Evil 7 Teaser: Beginning Hour, lansată iniţial la E3 2016 doar pentru abonaţii PlayStation Plus, a primit un update ce adaugă noi elemente de gameplay şi este disponibilă gratuit pentru toţi utilizatorii de PlayStation 4. O puteţi descărca de aici.

Nu în ultimul rând, a fost lansat un nou trailer pentru Resident Evil 7: Biohazard, extrem de atmosferic, pe care îl puteţi viziona în continuare.

Resident Evil 7: Biohazard revine la originile horror ale seriei, schimbând însă clasica camera third person cu o perspectivă first person, perfectă pentru a evidenţia situaţiile terifiante prin care vor trece eroii jocului. Mai mult, întregul joc, atunci când va fi lansat, urmează să poată fi parcurs în VR cu ajutorul headset-ului PlayStation VR.

Acţiunea din Resident Evil 7: Biohazard se va desfăşura după cel de-al şaselea joc al seriei, în zilele noastre, într-un conac aflat în paragină, lângă o plantaţie din America rurală. Evident, jucătorii vor fi nevoiţi să exploreze respectivul conac şi să supravieţuiasca ororilor pe care le ascunde acel loc uitat de Dumnezeu.

Resident Evil 7: Biohazard va fi lansat pe 24 ianuarie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Resident Evil 7 Biohazard

Urmărește Go4Games.ro pe Google News