Resident Evil 7 – trailer final şi detalii suplimentare despre viitorul DLC

Autor: Cosmin Aionita | 25.01.2017
Resident Evil 7 - trailer final şi detalii suplimentare despre viitorul DLC

Capcom a anunţat disponibilitatea pe piaţă a noului Resident Evil 7: Biohazard, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cu această ocazie, a fost lansat şi un trailer final pentru joc, pe care îl puteţi urmări în continuare.

De asemenea, Capcom a oferit detalii suplimentare despre Season Pass-ul jocului Resident Evil 7: Biohazard, dezvăluind astfel datele de lansare pentru primele două pachete de conţinut suplimentar. Astfel, Season Pass-ul, disponibil pe PlayStation Store la preţul de 135 lei şi pe Steam la 29,99€, va include următoarele:

– pachetul Banned Footage Vol. 1, disponibil încâpand cu 31 ianuarie 2017, la un preţ individual echivalent cu 9,99$:

Bedroom: casetă video suplimentară în care va trebui să evadezi dintr-o camera încuiată fără să fii detectat de Marguerite Baker.
Nightmare: caseta video suplimentară în care trebuie să înfrunţi valuri de inamici şi să foloseşti sistemul de crafting pentru a crea item-urile necesare pentru a rămâne în viaţă până în zori.
Ethan Must Die: mod de joc suplimentar extrem de dificil separat de casetele video şi povestea principală. (nu va oferi suport pentru PlayStation VR)

– pachetul Banned Footage Vol. 2, disponibil începând cu 14 februarie, la un preţ individual de 14,99$:

21: casetă video suplimentară în care trebuie să suprevieţuieşti unui joc mortal gândit de Lucas Baker.
Daughters: casetă video suplimentară ce va prezenta momente din viaţa familiei Baker dinainte de evenimentele tragice din povestea principală a jocului.
Jack’s 55th Birthday: mod de joc suplimentar cu accente comice, separat de povestea principală, în care trebuie să-l hrăneşti pe Jack Baker cu cât mai multă mâncare într-o perioadă de timp limitată. (nu va oferi suport pentru PlayStation VR)

– Un capitol suplimentar al poveştii principale.

În plus, Capcom a anunţat că pregăteşte încă un pachet de conţinut suplimentar, ce va fi oferit, în primăvara acestui an, în mod gratuit pentru toţi deţinătorii jocului Resident Evil 7: Biohazard. Noul episod va fi numit Not a Hero şi va oferi o poveste nouă, separată de evenimentele ce au loc în campania iniţială.

Resident Evil 7: Biohazard este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Vă reamintim că Go4games este singura publicaţie din România care a publicat, în premieră, review-ul jocului Resident Evil 7: Biohazard.

Resident Evil 7 BiohazardResident Evil 7 Biohazard

Resident Evil 7 BiohazardResident Evil 7 Biohazard

Resident Evil 7 BiohazardResident Evil 7 Biohazard

Urmărește Go4Games.ro pe Google News