Resident Evil: Revelations se îndreaptă către platformele HD?

| 26.11.2012
Resident Evil: Revelations se îndreaptă către platformele HD?

În ultima vreme, ne-am obişnuit să primim veşti neaşteptate din partea comisiilor de rating din Coreea de Sud. La începutul acestui an, graţie publicării aprobărilor oferite de aceste comisii, am aflat că Diablo III era gata de lansare, iar acum, la finele lui 2012, a venit vremea ca planurile secrete ale celor de la Capcom să fie dezvăluite.

Astfel, pe listele oferite de comisia de rating GRB, şi-a făcut apariţia Resident Evil: Revelations pentru PlayStation 3 şi Xbox 360. Titlul este cunoscut celor care deţin un Nintendo 3DS, Resident Evil: Revelations fiind lansat la începutul acestui an pentru consola portabilă a celor de la Nintendo. Jocul a fost foarte lăudat pentru abordarea bazată pe mecanicile clasice de survival horror, în detrimentul acţiunii promovate de cele mai noi titluri ale seriei Resident Evil (inclusiv Resident Evil 6).

De asemenea, Resident Evil: Revelations a primit aprecieri graţie aspectului grafic foarte reuşit pentru o consolă portabilă, cel mai probabil această componentă urmând să fie serios îmbunătăţită pentru relansarea jocului pe Xbox 360 şi PlayStation 3.

Şi, după cum ne-au obişnuit deja cei de la Capcom, cel mai probabil va urma o portare a lui Resident Evil: Revelations şi pe PC, toate titlurile mari ale publisher-ului japonez fiind anunţate şi pentru această platformă (DmC Devil May Cry, Resident Evil 6, Lost Planet 3, Street Fighter X Tekken etc.).

Resident Evil Revelations

Urmărește Go4Games.ro pe Google News