Resident Evil revine la origini în 2015

Autor: Cosmin Aionita | 06.08.2014
Resident Evil revine la origini în 2015

Capcom a dezvăluit că lucrează la o nouă versiune a clasicului survival horror Resident Evil. Lansat iniţial în 1996 pe primul PlayStation, Resident Evil s-a bucurat de un succes ieşit din comun, fiind apoi complet refăcut în 2002 pentru consola Nintendo GameCube. Acest remake beneficia de decoruri la rezoluţii înalte, modele 3D îmbunătăţite, dialoguri şi secvenţe cinematice reînregistrate.

Iată că la mai bine de un deceniu de la acest remake, versiunea pentru GameCube a primului Resident Evil va primi un remaster HD, special adaptat pentru consolele de nouă generaţie PlayStation 4 şi Xbox One, precedenta generaţie PlayStation 3 şi Xbox 360, precum şi pentru PC.

Resident Evil

Noua versiune va beneficia de rezoluţie 1080p (pentru PS4 şi Xbox One), definiţie îmbunătăţită pentru decorurile şi modelele 3D. Noul remake Resident Evil va putea fi abordat fie în formatul iniţial 4:3, fie în cel modernizat 16:9, iar schema de control a fost adaptată vremurilor actuale (va exista şi posibilitatea de a folosi modul de control clasic din 1996). Nu în ultimul rând, noua versiune va beneficia de sunet surround 5.1.

Remaster-ul remake-ului Resident Evil va fi lansat pentru toate platformele amintite mai devreme, în format digital, la începutul anului 2015.

Resident Evil

Urmărește Go4Games.ro pe Google News