Resident Evil – un nou serial realizat de Netflix?

Autor: Cosmin Aionita | 10.02.2020
Resident Evil – un nou serial realizat de Netflix?

După succesul înregistrat de mai multe seriale inspirate din jocuri – cum ar fi Castlevania sau recentul The Witcher –, se pare că Netflix intenţionează să continue în această direcţie, o “scăpare” apărută pe Media Center-ul brazilian al serviciului de video streaming indicând că, în curând, vom avea parte de un serial bazat pe faimoasa serie Resident Evil.

Conform descrierii, acţiunea serialului Resident Evil ar urma să aiba loc în oraşul Clearfield din statul Maryland, în Statele Unite ale Americii, aflat sub controlul a trei sfere de influenţă – Umbrella Corporation, azilul dezafectat Greenwood şi puterea din Washington, DC. Cu 26 de ani trecuţi de la descoperirea virusului T-Virus, secretele celor trei instituţii amintite mai devreme vor începe să iasă la vedere odată cu izbucnirea unei noi epidemii.

Resident Evil Netflix

Prezenţa acestei menţiuni pe pagina oficială Netflix (chiar dacă, între timp, a fost eliminată) ne întăreşte convingerea că înţelegerea cu japonezii de la Capcom în vederea realizării unei adaptări pentru TV a seriei Resident Evil a fost deja încheiată. Singurele necunoscute ar fi legate de momentul în care cele două companii vor alege să anunţe “oficializarea” aceastei colaborări, precum şi de data apariţiei serialului Resident Evil pe Netflix.

Între timp, Capcom se pregăteşte de lansarea remake-ului Resident Evil 3 pe PlayStation 4, Xbox One şi PC, jocul fiind aşteptat pe 3 aprilie 2020. De asemenea, se zvoneşte că japonezii ar pregăti Resident Evil 8 pentru PlayStation 5.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News