RiME poate fi descărcat gratuit prin Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 24.05.2019
RiME poate fi descărcat gratuit prin Epic Games Store

Cei de la Epic Games sunt de neoprit atunci când vine vorba de oferit jocuri gratuite, disponibile în mod regulat prin intermediul platformei Epic Games Store. Astfel, până pe 30 mai 2019, puteţi descărca gratuit jocul RiME pentru PC, realizat de studioul spaniol Tequila Works şi lansat în 2017.

RiME este o aventură single player ce combină elemente de explorare şi rezolvare de puzzle-uri, personajul principal fiind un băieţel care se trezeşte pe o insulă misterioasă după ce ambarcaţiunea sa eşuează pe ţărm. Puzzle-urile jocului folosesc elemente precum lumina, sunetul, perspectiva sau chiar trecerea timpului, producătorii mizând pe o experienţă capabilă să atingă latura sentimentală a jucătorilor. Jocul a fost construit cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 4.

RiME poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 30 mai 2019, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/rime/home şi apăsând butonul marcat “Free”. Precedentul joc oferit gratuit de Epic Games Store, Stories Untold, poate fi în continuare descărcat gratuit până pe 30 mai.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News