Riot Games lansează un album cu muzică gratuită pentru creatorii de conținut

Autor: Cosmin Aionita | 07.07.2021
Riot Games lansează un album cu muzică gratuită pentru creatorii de conținut
Foto: Riot Games

Creatorii de conținut de gaming de pe YouTube și Twitch pot folosi în timpul stream-urilor muzica gratuită de pe un album tocmai lansat de Riot Games Music. Noul album, numit Sessions: Vi, conține 37 de melodii lo-fi inspirate din universul League of Legends și este destinat creatorilor de conținut și jucătorilor.

Foto: Riot Games

Inspirat de personajul Vi din League of Legends

Noul album Sessions: Vi, denumit după personajul Vi din League of Legends, este rezultatul unei promisiuni pe care Riot Games a făcut-o în urmă cu un an: aceea de a veni în ajutorul streamerilor din întreaga lume cu muzică gratuită capabilă să îi ajute în evitarea dificultăților privind drepturile de autor.

Albumul este menit să reflecte o zi din viața personajului Vi. Melodiile sunt împărțite în trei secțiuni principale, cu vibrații diferite pentru a reprezenta după-amiaza, apusul și noaptea.

Sessions: Vi cuprinde o gamă largă de piese instrumentele și ritmuri care explorează toate aspectele muzicii lo-fi, create în parteneriat cu o serie de muzicieni precum Chromonicci, Junior State, Laxcity și Tennyson. Ascultătorii se vor putea bucura de playlist-uri special create care îi vor însoți în rutina lor zilnică și îi vor ajuta să se relaxeze.

Albumul este disponibil chiar acum prin servicii precum Spotify, Apple Music sau YouTube.

Muzica a devenit un subiect important pentru Riot Games, în special pentru lumea fantastică a campionilor din League of Legends, mai ales după succesul formațiilor virtuale K / DA și True Damage, care au lansat albume și au cântat la turnee de eSports.

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News