Rise of The Tomb Raider – comparaţie între versiunile pentru Xbox One şi Xbox 360

Autor: Cosmin Aionita | 08.09.2015
Rise of The Tomb Raider – comparaţie între versiunile pentru Xbox One şi Xbox 360

Deşi a fost anunţat drept un titlu ce va fi lansat în 2015 exclusiv pentru consolele Xbox, Microsoft, Square Enix şi Crystal Dynamics au preferat să nu ofere aproape niciun detaliu despre versiunea pentru Xbox 360 a jocului Rise of The Tomb Raider.

Iată că lucrurile se schimbă un pic, fiind lansate trei imagini comparative dintre versiunile pentru Xbox One (generaţia actuală de console) şi Xbox 360 (generaţia trecută) ale lui Rise of The Tomb Raider. De portarea pentru Xbox 360 se ocupă Nixxes Software, acelaşi studio care a pus umărul şi la versiunile pentru PC, PlayStation 3 şi PlayStation 4 ale precedentului Tomb Raider, şi care va dezvolta şi ediţia pentru PC a jocului Deus Ex: Mankind Divided.

Şi, după cum puteţi vedea în imaginile de mai jos, se pare că Nixxes fac o treabă excelentă, calitatea grafică a ediţiei pentru Xbox 360 oferind speranţe şi în vederea unei optimizări pe măsură a versiunii pentru PC a jocului (aşteptata la începutul anului viitor).

Xbox One

Rise of The Tomb Raider

Xbox 360

Xbox One

Rise of The Tomb Raider

Xbox 360

Xbox One

Rise of The Tomb Raider

Xbox 360

Rise of The Tomb Raider va fi lansat, pentru Xbox One şi Xbox 360, pe 10 noiembrie 2015. Versiunea pentru PC va fi lansată în prima parte a anului 2016 (în variante pentru Windows 10 şi pentru Steam), în timp ce Rise of The Tomb Raider pentru PlayStation 4 este programat pentru sezonul sărbătorilor de iarnă din 2016.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News