Rise of The Tomb Raider, confirmat pentru PC şi PlayStation 4

Autor: Cosmin Aionita | 24.07.2015
Rise of The Tomb Raider, confirmat pentru PC şi PlayStation 4

Dezvăluit iniţial în cadrul E3 2014, Rise of The Tomb Raider a intrat cu adevărat în lumina reflectoarelor cu ocazia Gamescom 2014, unde Microsoft a anunţat că jocul va fi lansat sub forma unui titlu exclusiv pentru consolele Xbox.

Vestea nu a fost primită tocmai bine de comunitatea Tomb Raider, forţându-i atât pe pe cei de la Microsoft, cât şi pe publisher-ul Square Enix să recunoască că nu este vorba decât despre o exclusivitate temporară, Rise of The Tomb Raider urmând să fie disponibil exclusiv pe consolele Xbox doar în perioada sărbătorilor de iarnă ale acestui an.

După debutul de gameplay al jocului de la E3 2015, iată ca Square Enix nu a mai aşteptat Gamescom 2015 pentru a face anunţul mult aşteptat de către fanii Larei Croft: Rise of The Tomb Raider va fi lansat, pe lângă consolele Xbox, şi pentru PC, dar şi pentru PlayStation 4.

Totuşi, cei care nu doresc să joace Rise of The Tomb Raider pe Xbox One sau Xbox 360 vor avea nevoie de răbdare: versiunea pentru PC va fi lansată în prima parte a anului 2016 (în variante pentru Windows 10 şi pentru Steam), în timp ce ediţia pentru PlayStation 4 va vedea lumina zilei abia peste un an, fiind aşteptată în sezonul sărbătorilor de iarnă din 2016.

Astfel, cei care doresc să trăiască noua aventură a Larei Croft în cursul acestui an nu au altă soluţie decât să-şi achiziţioneze o consolă Xbox, în timp ce fanii seriei ce preferă alte platforme vor mai avea de aşteptat de la câteva luni (PC) şi până la un an (PlayStation 4).

Rise of The Tomb Raider va fi lansat, pentru Xbox One şi Xbox 360, pe 10 noiembrie 2015.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News