Rise of The Tomb Raider – demonstraţie de gameplay stealth

Autor: Cosmin Aionita | 24.08.2015
Rise of The Tomb Raider – demonstraţie de gameplay stealth

Crystal Dynamics a publicat un nou clip de gameplay din Rise of The Tomb Raider, demonstrând astfel că porţiunea prezentată în cadrul conferinţei de presă Microsoft de la Gamescom 2015 poate fi parcursă şi în mod stealth, fără a ucide vreun inamic. Ce a ieşit puteţi urmări în continuare.

Rise of The Tomb Raider va avea cel puţin două medii de joc open world, unul dintre acestea fiind sălbatica Siberie. De asemenea, producatorii promit puzzle-uri mult mai numeroase şi complexe decât în titlul anterior. Eroina Lara Croft va fi capabilă să urce în copaci, să înoate, să se ascundă în vegetaţie, să mânuiască mai multe arme de acelaşi tip sau să-şi facă pierdută urma dacă a fost deja detectată de inamici.

Rise of The Tomb Raider va fi lansat, pentru Xbox One şi Xbox 360, pe 10 noiembrie 2015. Versiunea pentru PC va fi lansată în prima parte a anului 2016 (în variante pentru Windows 10 şi pentru Steam), în timp ce Rise of The Tomb Raider pentru PlayStation 4 este programat pentru sezonul sărbătorilor de iarnă din 2016.

Rise of The Tomb Raider

Urmărește Go4Games.ro pe Google News