Rise of The Tomb Raider – teaser înainte de E3 2015

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 01.06.2015
Rise of The Tomb Raider – teaser înainte de E3 2015

Microsoft, Square Enix şi studioul Crystal Dynamics au publicat un nou teaser pentru Rise of The Tomb Raider, cu promisiunea ca jocul va fi dezvăluit, în toată splendoarea sa, în cadrul conferinţei de presă Xbox de la E3 2015, de pe 15 iunie 2015.

Crystal Dynamics doreşte să transforme Rise of The Tomb Raider într-o experienţă mult mai variată: în timp ce jocul precedent avea doar o singură insulă ce putea fi explorată, viitorul titlu se va lăuda cu cel puţin două medii de joc, unul dintre acestea fiind sălbatica Siberie. De asemenea, studioul producator promite puzzle-uri mult mai numeroase şi complexe decât în titlul anterior, acestea urmând să aibă sens în contextul noului joc.

Lara Croft va fi capabilă de această dată să urce în copaci, să înoate, să se ascundă în vegetaţie, să mânuiască mai multe arme de acelaşi tip sau să-şi facă pierdută urma dacă a fost deja detectată de inamici. Jonah Maiava, exoticul bucătar de pe nava Endurance din primul joc, va reveni alături de Lara şi în Rise of The Tomb Raider.

Rise of The Tomb Raider va fi lansat în perioada sărbătorilor de iarnă din 2015, exclusiv pentru Xbox One şi Xbox 360. Publisher-ul Square Enix nu exclude posibilitatea ca Rise of The Tomb Raider să fie lansat, la o dată ulterioară, şi pe alte platforme.

Rise of The Tomb Raider

Urmărește Go4Games.ro pe Google News