Rise of The Tomb Raider – trailer nou şi peste 15 minute de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 22.09.2015
Rise of The Tomb Raider – trailer nou şi peste 15 minute de gameplay

Microsoft, studioul Crystal Dynamics şi Square Enix au publicat un nou trailer pentru Rise of The Tomb Raider, dezvăluind astfel câteva dintre locaţiile pe care Lara Croft va avea ocazia să le viziteze în noile sale aventuri. De asemenea, mai jos puteţi viziona nu mai puţin de 15 minute de gameplay din Rise of The Tomb Raider, cu eroina strecurându-se printre inamici, confruntâdu-se cu aceştia şi încercând să supravieţuiască condiţiilor potrivnice din Siberia.

Pe lângă Siberia, Rise of The Tomb Raider va avea încă un mediu de joc open world, producătorii promiţând puzzle-uri mult mai numeroase şi complexe decât în titlul anterior. Eroina Lara Croft va fi capabilă să urce în copaci, să înoate, să se ascundă în vegetaţie, să mânuiască mai multe arme de acelaşi tip sau să-şi facă pierdută urma dacă a fost deja detectată de inamici.

Rise of The Tomb Raider va fi lansat, pentru Xbox One şi Xbox 360, pe 10 noiembrie 2015. Versiunea pentru PC va fi lansată în prima parte a anului 2016 (în variante pentru Windows 10 şi pentru Steam), în timp ce Rise of The Tomb Raider pentru PlayStation 4 este programat pentru sezonul sărbătorilor de iarnă din 2016.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News