Rockstar Games insistă că Red Dead Redemption 2 nu va fi lansat pe PC

Autor: Cosmin Aionita | 21.09.2018
Rockstar Games insistă că Red Dead Redemption 2 nu va fi lansat pe PC

Rockstar Games şi-a făcut un obicei din a-şi lansa propriile titluri “în etape”, acestea văzând mai întâi lumina zilei în versiuni pentru console, pentru ca mai apoi, la un interval de timp, să fie lansate şi ediţii pentru PC ale acestor jocuri. Exemple elocvente în acest sens sunt titlurile seriei Grand Theft Auto, cel mai recent – GTA V – fiind lansat în 2013 pentru PlayStation 3 şi Xbox 360, în toamna lui 2014 pentru PlayStation 4 şi Xbox One şi abia în aprilie 2015 pentru PC.

Dacă ar fi să ne luăm după acest obicei al celor de la Rockstar, nu ar trebui să ne facem probleme: după lansarea versiunilor pentru console ale lui Red Dead Redemption 2, sigur va urma şi apariţia unei variante de PC, nu? Se pare că acest raţionament s-ar putea să nu se aplice în cazul acestui joc. În cadrul unui live stream susţinut de colegii de la Multiplayer.it, cei de la Rockstar au afirmat răspicat că Red Dead Redemption 2 nu va fi lansat pentru PC.

Fie că avem de-a face cu o strategie pentru a vinde mai multe exemplare ale jocului pentru console, fie că studioul are de gând să aplice aceeaşi formulă precum în cazul primului Red Dead Redemption (care, la rândul său, nu a fost lansat niciodată pe PC), această veste în mod sigur nu are darul de a bucura utilizatorii care preferă computer-ul personal drept principală platformă de gaming.

Red Dead Redemption 2 este aşteptat pe 26 octombrie 2018, în variante pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Red Dead Redemption 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News