Ryse: Son of Rome va fi lansat şi pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 08.08.2014
Ryse: Son of Rome va fi lansat şi pentru PC

Un alt titlu lansat exclusiv pentru Xbox One este pe cale să facă tranziţia către PC. De această dată este vorba despre Ryse: Son of Rome, aventura generalului roman Marius Titus produsă de studioul Crytek. De altfel, deşi versiunea iniţială a fost lansată prin intermediul Microsoft, cei de la Crytek au hotărât să publice singuri versiunea pentru PC, cu ajutor din partea publisher-ului Deep Silver, care se va ocupa de distribuţia versiunii fizice a jocului.

Ryse Son of Rome

Impresionant din punct de vedere vizual, Ryse: Son of Rome va ridica şi mai mult nivelul grafic pe PC, producătorii promiţând suport nativ pentru rezoluţia 4K. Evident, Ryse: Son of Rome are la bază motorul grafic CryEngine şi a câştigat deja premiul SIGGRAPH 2014 pentru cea mai bună grafică dintr-un joc video.

Ryse Son of Rome

Ryse: Son of Rome pentru PC va include toate pachetele de conţinut adiţional lansate pentru versiunea de Xbox One a jocului, precum şi conţinutul inclus în ediţia specială lansată pentru consola Microsoft. Ryse: Son of Rome va fi lansat pe PC în această toamnă.

Ryse Son of Rome

Urmărește Go4Games.ro pe Google News