Scott Pilgrim vs. The World: The Game revine într-un Complete Edition pe consolele moderne și PC

Autor: Cosmin Aionita | 18.09.2020
Scott Pilgrim vs. The World: The Game revine într-un Complete Edition pe consolele moderne și PC

Ubisoft lansa Scott Pilgrim vs. The World: The Game în vara anului 2010, jocul fiind foarte bine primit de fanii titlurilor beat’em up cu aspect vizual retro. Din păcate, jocul nu a fost publicat decât digital pe PlayStation 3 și Xbox 360, și, după o perioadă, a dispărut din catalogul magazinelor virtuale disponibile pentru aceste console.

Fanii au cerut insistent republicarea jocului, însă ceea ce păreau a fi probleme de licențiere au impiedicat Ubisoft să facă acest pas. Din fericire, aceste inconveniente par să fi fost depășite, publisher-ul anunțând, în cel mai recent episod al show-ului “Ubisoft Forward”, că Scott Pilgrim vs. The World: The Game, în versiunea sa Complete Edition, este pe cale să fie relansat pentru sistemele de gaming moderne.

Astfel, acest Complete Edition va include atât jocul de bază, cât și add-on-urile Knives Chau și Wallace Wells, și va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC și Google Stadia.

Scott Pilgrim

Bătăuș pentru o cauză nobilă

Scott Pilgrim vs. The World: The Game spune povestea lui Scott Pilgrim, un adolescent a cărui lume este dată peste cap atunci când o cunoaște pe Ramona Flowers, fata de care se îndrăgostește. Însă calea spre inima Ramonei nu este tocmai accesibilă.

Pentru a câștiga inima alesei sale, Scott Pilgrim trebuie să dea piept cu The League of Ramona’s Evil Exes, cei șapte foști iubiți ai Ramonei, împreună cu armatele lor de hipsteri, puști emo, paparazzi, extratereștri etc.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition este așteptat în ultima parte a acestui an, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC și Google Stadia. Edițiile pentru PlayStation 4 și Xbox One vor putea fi jucate și pe PlayStation 5, respectiv Xbox Series X / S.

Scott Pilgrim

Sursa: Ubisoft YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News