Se lansează un nou model de consolă Nintendo Switch Lite

Autor: Cosmin Aionita | 14.04.2021
Se lansează un nou model de consolă Nintendo Switch Lite
Foto: Nintendo

Nintendo este pe cale să lanseze un nou model al consolei Nintendo Switch. Și nu, nu este vorba despre o eventuală versiune Pro a consolei, care să aducă sporuri de performanță sau un ecran mai arătos. În schimb, vom avea parte de o nouă variantă de culoare pentru Nintendo Switch Lite, modelul de Switch special conceput pentru a rula jocurile doar în modul handheld (portabil).

Astfel, pe lângă opțiunile coral, galben, gri și turcoaz, consola Switch Lite va fi lansată și într-o culoare albastră (blue), acest nou model urmând să fie disponibil în Europa începând cu 7 mai 2021.

Nintendo Switch Lite
Foto: Nintendo

Switch Lite rămâne cea mai accesibilă consolă din oferta Nintendo

Fiind gândită exclusiv pentru modul handheld, consola Switch Lite nu beneficiază de JoyCon-uri detașabile, controllerele fiind incluse în corpul consolei propriu-zise. Ecranul consolei Switch Lite, în versiunea sa albastră, va păstra rezoluția de 1280×720, cu diagonala de 5,5”. Consola beneficiază de 32GB integrați, precum și de suport pentru cardurile microSD. În ciuda acestor limitări, Nintendo Switch Lite este compatibil cu majoritatea covârșitoare a jocurilor pentru Nintendo Switch.

Iar acestei biblioteci urmează să i se alăture titluri noi, precum New Pokémon Snap, ce urmează să fie lansat la sfârșitul lunii aprilie (30 aprilie 2021), dar și jocul de aventură umoristică Miitopia, așteptat pe 21 mai 2021.

Noul model Nintendo Switch Lite de culoare albastră va fi disponibil în Europa, inclusiv în România, începând cu 7 mai 2021.

Nintendo Switch Lite
Foto: Nintendo

Sursa: Nintendo of Europe

Urmărește Go4Games.ro pe Google News