Sekiro: Shadows Die Twice a primit trailer-ul final înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 12.03.2019
Sekiro: Shadows Die Twice a primit trailer-ul final înainte de lansare

Cu mai bine de o săptămână rămasă până la apariţia jocului, Activision a lansat trailer-ul final pentru Sekiro: Shadows Die Twice, cel mai recent titlu al respectatului studio japonez From Software (Demon’s Souls, seria Dark Souls, Bloodborne). De asemenea, au fost publicate două clipuri noi din Sekiro: Shadows Die Twice, înfăţişând încă doi dintre boşii pe care va trebui să-i înfruntăm în joc: Chained Ogre şi Great Serpent.

Acţiunea din Sekiro: Shadows Die Twice va avea loc în Japonia anilor 1500, o perioadă tumultoasă din istoria acestei ţări. Pe măsură ce tensiunile cresc, o nouă legendă se naşte din haosul creat de conflictul sângeros.

Realizat Sub bagheta lui Hidetaka Miyazaki, responsabil şi pentru seria Dark Souls sau Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice spune povestea unui războinic pe nume Sekiro, supranumit şi Lupul cu un singur braţ, în lupta sa pentru a-l elibera pe un tânăr nobil şi a se răzbuna pe cel mai de temut adversar al său.

Sekiro: Shadows Die Twice a fost ales drept cel mai bun titlu de acţiune de la Gamescom 2018, precum şi drept cel mai bun joc al expoziţiei ce s-a desfăşurat anul trecut în Koln, Germania.

Sekiro: Shadows Die Twice va fi lansat pe 22 martie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (via Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News