Sekiro: Shadows Die Twice la Gamescom 2018: dată de lansare, demo şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 27.08.2018
Sekiro: Shadows Die Twice la Gamescom 2018: dată de lansare, demo şi imagini noi

La scurt timp de la dezvăluirea jocului (ce a avut loc la E2 2018), Activision a adus la Gamescom 2018 un demo jucabil pentru Sekiro: Shadows Die Twice, cel mai recent proiect al ambiţiosului studio From Software (seria Dark Souls, Bloodborne).

Rulat pe PC-uri, la un framerate fluent de 60 de cadre pe secundă, demo-ul de Sekiro ne-a convins că noul joc al japonezilor va pune probleme şi mai serioase decât titlurile Dark Souls (considerate, la rândul lor, destul de dificile). Dacă nu ne credeţi, aruncaţi o privire asupra secvenţelor de gameplay din clipurile de mai jos.

Nu în ultimul rând, Gamescom 2018 a reprezentat momentul ales de către Activision şi From Software pentru a dezvălui data de lansare a jocului: Sekiro: Shadows Die Twice îşi va face apariţia pe 22 martie 2019. Anunţul a venit însoţit si de câteva imagini noi, pe care le puteţi admira în galeria ataşată.

Acţiunea din Sekiro: Shadows Die Twice va avea loc în Japonia anilor 1500, o perioadă tumultoasă din istoria acestei ţări. Pe măsură ce tensiunile cresc, o nouă legendă se naşte din haosul creat de conflictul sângeros.

Realizat Sub bagheta lui Hidetaka Miyazaki, responsabil şi pentru seria Dark Souls sau Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice spune povestea unui războinic pe nume Sekiro, supranumit şi Lupul cu un singur braţ, în lupta sa pentru a-l elibera pe un tânăr nobil şi a se răzbuna pe cel mai de temut adversar al său.

Sekiro: Shadows Die Twice va fi lansat pe 22 martie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (via Steam).

Sekiro Shadows Die Twice

Sekiro Shadows Die TwiceSekiro Shadows Die Twice

Urmărește Go4Games.ro pe Google News