Serviciul Game Pass va fi disponibil prin GeForce Now

Autor: Cosmin Aionita | 16.06.2023
Serviciul Game Pass va fi disponibil prin GeForce Now
Foto: NVIDIA

Acest sfârșit de săptămână vine cu vești importante pentru utilizatorii GeForce Now: serviciul Game Pass va sosi și pe platforma de cloud gaming NVIDIA, extinzând librăria de jocuri compatibile. De asemenea, abonații GeForce Now vor avea acces și la Age of Empires IV: Anniversary Edition și Dordogne din această săptămână.

Game Pass cu performanță GeForce Now

Curând, abonații vor putea să se joace titluri de PC din catalogul Game Pass prin serviciul GeForce Now. Microsoft Store devine astfel cea mai recentă platformă digitală pentru care GeForce Now urmează să ofere suport, alături de Steam, Epic Games Store, Ubisoft Connect, GOG.com și altele. Utilizatorii care au titluri de PC compatibile din acest magazin digital sau prin intermediul subscripției Game Pass vor putea să se joace aceste jocuri de PC, instant, direct în cloud – fără achiziții adiționale.

Astfel, gamerii vor putea să se joace aceste titluri de PC pe mai multe dispozitive: PC-uri mai slabe, Mac-uri, televizoare smart, Chromebook-uri, smartphone-uri și altele, grație parteneriatului dintre NVIDIA și Microsoft.

Jocurile adăugate pe GeForce Now săptămâna aceasta:

  • Dordogne (Steam)
  • Age of Empires IV: Anniversary Edition (Steam)
Game Pass GeForce Now
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News