Sezonul 2 al serialului Arcane, confirmat. Riot Games pregătește un nou joc inspirat din universul League of Legends

Autor: Cosmin Aionita | 24.11.2021
Sezonul 2 al serialului Arcane, confirmat. Riot Games pregătește un nou joc inspirat din universul League of Legends
Foto: Riot Games

Odată cu încheierea primului sezon din Arcane, Netflix și Riot Games au anunțat continuarea poveștii prin intermediul unui al doilea sezon al serialului animat. Hailee Steinfeld, Ella Purnell și Katie Leung, vocile din spatele personajelor Vi, Jinx și Caytlin, au confirmat și revenirea pentru cel de-al doilea sezon Arcane.

Christian Linke și Alex Yee, co-creatorii serialului Arcane, au declarat:

Ne bucură reacția pozitivă la primul sezon Arcane și lucrăm împreună cu oamenii de creație de la Riot și Fortiche la cel de-al doilea.

Serialul Arcane, în special ultimul act al primului sezon, a delectat fanii cu scene de luptă multidimensionale complexe între personajele emblamatice ale universului League of Legends.

Foto: Riot Games / Netflix

Riot Games pregătește un joc nou inspirat din universul League of Legends

În cadrul Undercity Nights, o serie de festivități tematice organizate în jurul lansării serialului Arcane, reprezentanții Riot Games au surprins publicul cu scene din Project L, primul joc de tip fighting inspirat din universul League of Legends.

Tom Channon, fondator EVO Championship Series și netcode rollback, un algoritm de optimizare a vitezei de răspuns a serverelor în jocurile online, implementat deja în jocurile Riot Games, a adăugat:

Scopul nostru este să construim un joc de luptă de înaltă calitate, căruia comunitatea de jocuri de fighting să i se dedice, jucând ani sau chiar decenii. Este nevoie de timp pentru a atinge astfel de standarde și nu ne vom grăbi.

Demarat în 2019, Project L se află încă în stadiu de dezvoltare. Project L va fi un joc tip fighting în stil tag-team, în care jucătorii creează și controlează o echipă formată din doi campioni diferiți.

Mai multe detalii despre stadiul de dezvoltare a jocului Project L vor fi dezvăluite în a doua jumătate a anului 2022.

Sursa: Riot Games