Sezonul final The Walking Dead va fi terminat până la urmă

Autor: Cosmin Aionita | 08.10.2018
Sezonul final The Walking Dead va fi terminat până la urmă

Situaţia delicată a celor de la Telltale Games nu mai este o noutate, studioul responsabil pentru jocurile de aventură episodice din seriile The Walking Dead, The Wolf Among Us, Tales from The Borderlands, Batman: The Telltale Series etc. fiind închis la sfârşitul lunii septembrie, peste 250 dintre membrii echipelor producătoare fiind concediaţi din cauza dificultăţilor financiare severe prin care trecea compania.

Iniţial, fusese păstrat un personal de 25 de angajaţi ce urmau să finalizeze proiectele aflate în desfăşurare: seria Minecraft Story Mode pentru Netflix şi sezonul final din The Walking Dead. Se pare că şi acest plan a fost dat peste cap: tot personalul Telltale Games a fost concediat, compania anunţând că este în căutarea unor parteneri externi pentru finalizarea ultimului sezon The Walking Dead. Din fericire, s-a ajuns la un acord cu Skybound Games (divizia ce se ocupă de jocuri video din cadrul Skybound Entertainment, deţinătorii licenţei The Walking Dead), acest studio urmând să finalizeze aventura Clementinei. De asemenea, se pare că Skybound va angaja o parte a fostei echipe de la Telltale, pentru ca seria să fie finalizată de aceiaşi oameni care au pornit-o.

The Walking Dead – The Final Season va fi format din patru episoade, primele două dintre acestea fiind lansate la momentul în care Telltale Games a intrat în imposibilitatea de a continua proiectul. Aşadar, ultimele două episoade vor fi realizate şi publicate de Skybound Games.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News