Skylanders Imaginators va sosi şi pe Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 16.01.2017
Skylanders Imaginators va sosi şi pe Nintendo Switch

Activision confirmă existenţa unei versiuni pentru Nintendo Switch a jocului Skylanders Imaginators, aceasta urmând să-şi facă apariţia în martie, concomitent cu noua consolă Nintendo. La începutul primăverii, o serie de personaje noi, precum şi un nou expansion pentru Skylanders Imaginators vor fi de asemenea disponibile.

Odată cu lansarea Nintendo Switch, Skylanders Imaginators introduce o colecţie digitală de personaje, astfel încât jucătorii nu vor mai avea mereu nevoie de un portal pentru a se bucura pe noua platformă de cele peste 300 de jucării disponibile. Această colecţie digitală va permite jucătorilor să-şi continue aventura oriunde s-ar afla.

Skylanders Imaginators

Skylanders Imaginators va împinge limitele inovaţiei şi ale imaginaţiei odată cu lansarea expansion-ului Cursed Tiki Temple, o nouă aventură care oferă jucătorilor peste 100 de opţiuni pentru personajele lor din joc, o premieră în istoria francizei. Disponibil începând cu data de 12 martie, pachetul cu expansiunea Cursed Tiki Temple va oferi şi un personaj Sensei, Wild Storm, care va debloca un nivel nou, un Creation Crystal şi un Imaginite Mystery Chest. Din primăvară, jucătorii se vor putea bucura şi de alte personaje noi precum Grave Globber, un faraon care a fost trădat de cei şapte fraţi ai săi şi care acum s-a întors victorios pentru a deveni Sensei.

Noul pachet Cursed Tiki Temple, precum şi noile jucării Skylanders Sensei vor fi compatibile cu toate platformele pentru care este deja disponibil jocul, precum Nintendo Wii U, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 şi PlayStation 4, dar şi cu viitorul Nintendo Switch, după lansarea acestuia.

Skylanders Creator este o aplicaţie mobilă gratuită, disponibilă pentru iOS şi Android pentru o varietate de dispozitive mobile. Skylanders Academy este un serial de animaţie inspirat de franciza Skylanders, care a debutat prin intermediul Netflix pe 28 octombrie 2016 în peste 190 de ţări, inclusiv România, cu subtitrare şi dublaj în limba română, un sezon nou fiind planificat pentru 2017.

Skylanders ImaginatorsSkylanders Imaginators

Urmărește Go4Games.ro pe Google News