Skylanders SuperChargers, lansat în România

Autor: Cosmin Aionita | 28.09.2015
Skylanders SuperChargers, lansat în România

Activision a anunţat disponibilitatea jocului Skylanders SuperChargers în magazinele de profil din România, prin intermediul partenerilor locali ai publisher-ului, cu preţuri începând cu 249,9 lei.

Skylanders: SuperChargers a fost dezvoltat de echipa de la Vicarious Visions, fiind primul titlu al seriei ce oferă o serie de eroi noi, capabili să piloteze vehicule. Noile personaje, cât si vehiculele lor, sunt livrate sub forma a 20 de figurine noi, acompaniate de 20 de maşinuţe fizice, toate acestea putând fi utilizate în joc.

Pe lângă acestea, toate cele peste 300 de jucării din titlurile anterioare ale seriei Skylanders sunt compatibile şi cu SuperChargers, pe lângă pilotatul de maşinuţe, jucătorii urmând să poată lua parte şi la alte activităţi clasice: aventuri, lupte, rezolvări de puzzle-uri, mini games sau platforming. Vehiculele pot fi personalizate în detaliu în cadrul jocului, iar fiecare maşinuţă de plastic poate fi folosită de copii şi drept o jucărie clasică, fiind dotată cu roţi funcţionale şi alte părţi în mişcare.

Povestea din noul joc Skylanders se axează pe eforturile lui Kaos de a controla tărâmul Skylands. În încercarea lui de a-i elimina pe Skylanders, Kaos dezlănţuie cea mai sinistră armă construită vreodată – Doomstation of Ultimate Doomstruction – capabilă să consume cerul. Din fericire, Master Eon observă la timp avertismentele şi alcătuieşte o echipă de eroi Skylanders capabili să piloteze o flotă de vehicule ce se deplasează pe pământ, pe apă şi prin aer, vitală pentru stoparea lui Kaos.

Skylanders SuperChargers este acum disponibil în România pentru Xbox 360 şi Xbox One, PlayStation 3 şi PlayStation 4 şi Nintendo Wii U, la preţuri începând de la 249,9 lei pentru versiunile Starter Pack Standard Edition şi de la 299,9 lei pentru versiunile Starter Pack Dark Edition. De asemenea, experienţa completă Skylanders SuperChargers este disponibilă şi pentru tabletele iPad.

Skylanders SuperChargers

Urmărește Go4Games.ro pe Google News