SOMA şi Costume Quest, jocuri gratuite oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 04.11.2019
SOMA şi Costume Quest, jocuri gratuite oferit de Epic Games Store

Epic Games oferă din nou două jocuri gratuite prin intermediul Epic Game Store. De această dată, până pe 7 noiembrie 2019, puteţi descărca gratuit jocurile pentru PC Costume Quest, de la Double Fine Productions, şi SOMA, de la Frictional Games.

Costume Quest este un RPG bazat pe abordarea în echipă. Jucătorul intră în rolul unui copil plecat la colindat de Halloween, alături de fratele său geamăn. Cei doi întâlnesc însă un monstru, iar fratele este răpit de această creatură. Jucătorul trebuie apoi să bată cartierul în lung şi în lat, colecţionând piese noi pentru costumul său, dulciuri şi aliându-se cu alţi copii în încercarea de a înfrunta monstrul şi de a-şi recupara fratele.

SOMA este un thriller psihologic first person, cu elemente horror, dezvoltat de studioul Frictional Games (seriile Penumbra şi Amnesia). Acţiunea are loc în baza sebacvatică PATHOS-II, în mijlocul oceanului Atlantic, unde personajul principal se trezeşte dintr-o comă. Povestea se desfăşoară în 2104, la un an după ce impactul cu o cometă a ras întreaga viaţă de pe Pământ, singurii supravieţuitori fiind chiar locuitorii bazei plasate pe fundul oceanului. Treptat, jucătorul va descoperi misterele ce stau în spatele complexului PATHOS-II, parcurgând unul dintre cele mai reuşite fire narative ce şi-au făcut apariţia în jocurile din ultimii ani.

Costume Quest poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 7 noiembrie 2019, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/costume-quest/home şi apăsând butonul marcat “Get”. Pentru jocul SOMA, repetaţi procedura folosind link-ul https://www.epicgames.com/store/en-US/product/soma/home.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News