Sony a lansat un nou update pentru PS5. Ce opțiuni noi au fost adăugate

Autor: Cosmin Aionita | 07.09.2022
Sony a lansat un nou update pentru PS5. Ce opțiuni noi au fost adăugate
Foto: Sony Interactive Entertainment

După o perioada de testare beta, Sony a anunțat că un nou update major este disponibil pentru software-ul de sistem al consolelor PlayStation 5. Iar acest nou update, ce poate fi descărcat și instalat chiar acum de către utilizatorii de console PS5, aduce câteva caracteristici îndelung cerute de comunitate.

Dintre acestea se remarca, adăugat în premieră pentru o consolă PlayStation, suportul pentru rezoluția 2560×1440 (1440p), deosebit de populară printre posesorii de monitoare de gaming. Astfel, cei care nu dețin încă un afișaj 4K, dar vor sa se bucure de o calitate mai bună decât cea oferită de bătrânul 1080p, vor putea profita de această opțiune.

De asemenea, noul update pentru PS5 aduce și Gamelists, o denumire un pic mai pretențioasă pentru vechile Foldere de pe PS4: prin intermediul secțiunii Your Collection din Game Library puteți crea Gamelists (până la 15) și aloca până la 100 de jocuri în cadrul fiecărei dintre aceste liste.

PS5 update
Foto: Sony Interactive Entertainment

Pe lângă aceste noutăți, proaspăt lansatul update pentru PlayStation 5 vine și cu modificări și optimizări ale interfeței si meniurilor consolei, precum posibilitatea de compara redarea audio 3D cu cea stereo, dar și opțiuni noi aduse aplicației PS App pentru dispozitive mobile.

PS5 update
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News