Sony ameninţă cu jocuri noi la PlayStation Experience

Autor: Cosmin Aionita | 23.10.2014
Sony ameninţă cu jocuri noi la PlayStation Experience

Sony a anunţat că va organiza, cu ocazia împlinirii de 20 de ani de existenţă a mărcii PlayStation, un eveniment cu totul special în Las Vegas, Statele Unite ale Americii. Este vorba despre PlayStation Experience, o sărbătoare dedicată fanilor consolei japoneze, ce va avea loc într-un spaţiu special amenajat de peste 37 000 m², în perioada 6-7 decembrie 2014.

PlayStation Experience va fi gazda unor panel-uri organizate cu diferiţi producători de jocuri şi va constitui o ocazie unică pentru vizitatori de a încerca în premieră anumite titluri.

Mai mult, cel mai important, Sony “ameninţă” că va dezvălui noi jocuri exclusive pentru platformele PlayStation. Zvonurile vorbesc despre posibilele anunţuri oficiale referitoare la noile proiecte la care lucrează studiouri importante ce aparţin de Sony, cum ar fi Santa Monica Studio (seria God of War) sau Guerilla Games (seria Killzone), precum şi de eventuale exclusivităţi de la publisheri third party.

Momentan, pe lista exclusivităţilor de PlayStation 4 confirmate pentru 2015 se află Bloodborne (6 februarie 2014), The Order: 1886 (20 februarie 2014), precum şi Uncharted 4: A Thief’s End (pentru care nu a fost anunţată încă o dată de lansare exactă).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News