Sony lansează site-ul pentru PlayStation 5

Autor: Cosmin Aionita | 05.02.2020
Sony lansează site-ul pentru PlayStation 5

După ce au făcut o serie de dezvăluiri legate de PlayStation 5, confirmând că viitoarea generaţie de console PlayStation urmează să fie lansată în perioada sărbătorilor de iarnă din 2020, cei de la Sony au decis să păstreze liniştea în privinţa detaliilor suplimentare legate de PS5.

Şi, în timp ce concurenţa a dezvăluit aspectul exterior al consolei Xbox Series X, comunitatea de fani PlayStation se aşteaptă ca Sony să anunţe data la care urmează să aiba loc eventualul eveniment de prezentare a consolei PlayStation 5.

PS5

Până atunci însă, compania japoneză a mai făcut câţiva paşi timizi: a dezvăluit logo-ul PS5 la CES 2020, a înregistrat mărcile PlayStation 5 în diferite regiuni (cum ar fi Elveţia, Regatul Unit al Marii Britanii sau Statele Unite ale Americii) şi, acum, a deschis o secţiune dedicată consolei PlayStation 5 pe site-ul oficial PlayStation. Aceasta poate fi accesată la adresa https://www.playstation.com/ps5/ şi, momentan, oferă următoarea descriere:

„Am început să partajăm câteva din funcţiile incredibile la care te poţi aştepta de la PlayStation 5, dar încă nu suntem gata să divulgăm în totalitate următoarea generaţie de PlayStation. Abonează-te mai jos pentru a fi printre primii care primesc actualizările în momentul în care sunt anunţate, inclusiv ştiri despre data de lansare PS5, preţul PS5 şi lista de jocuri care vor fi lansate pe PS5.”

Traducerea nu este tocmai cea mai fericită, însă mesajul este clar: nu suntem foarte departe de momentul în care PlayStation 5 va fi prezentat în detaliu. Din păcate, formularul prin intermediul căruia te poţi abona pentru a fi ţinut la curent cu noutăţile despre consola PlayStation 5, preţul acesteia şi jocurile ce vor urma să fie lansate pentru PS5 nu funcţionează încă.

PlayStation 5 este aşteptat în perioada sărbătorilor de iarnă din 2020.

PS5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News