Space Punks, un nou joc de la creatorii Hard Reset și Shadow Warrior

Autor: Cosmin Aionita | 06.07.2021
Space Punks, un nou joc de la creatorii Hard Reset și Shadow Warrior
Foto: Flying Wild Hog / Jagex

Flying Wild Hog, studioul din spatele unor first person shootere precum Hard Reset sau trilogia modernă Shadow Warrior, a dezvăluit un nou joc. Este vorba despre Space Punks, un “looter shooter” isometric, special conceput pentru modul co-op, ce urmează să fie publicat de Jagex.

Space Punks combină elemente de action RPG în stilul Diablo cu mecanicile tipice unui “looter shooter” și o prezentare vizuală ce aduce aminte de stilul artistic folosit de seria Borderlands. În noul titlu al celor de la Flying Wild Hog, jucătorii vor putea controla patru personaje diferite, pe care le puteți admira și în trailer-ul de mai jos.

Fiecare dintre cei patru eroi reprezintă o clasă anume, cu propriile abilități și buff-uri unice. Iar acestea vor reprezenta elemente vitale pentru îndeplinirea misiunilor pe care cei patru protagoniști urmează să le îndeplinească pe diferite planete.

Early Access pe PC chiar de săptămâna viitoare

Nu vom mai avea de așteptat mult până vom avea ocazia de a juca Space Punks: jocul va fi disponibil, în regim Early Access pentru PC, chiar de pe 14 iulie 2021, iar o sesiune Open Beta urmează să aiba loc în iarna acestui an. De asemenea, Space Punks va fi lansat și pentru console mai târziu, în 2022.

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News